Vânzare ciudată pe OLX

O femeie din Râmnicu Vâlcea și-a scos fiica ”la vânzare” pe OLX. Anunțul pare extrem de serios, iar femeia a găsit chiar și o explicație pentru gestul său, potrivit cancan.ro

Anunțul extrem de controversat a apărut recent pe OLX, cu fotografia ”produsului” și descrierea acestuia ca atare. Sau, mai bine zis, a acesteia, pentru că.. O mamă își cedează propria fiică unor străini!

”Dau o fată de 14 ani spre adopție. Este puțin uzată dar merge. Este foarte leneșă” a scris persoana care își oferă fiica spre adopție cu titlul ”gratuit” și stare ”Utilizat”. Vânzătoarea a oferit și o motivație a deciziei sale incredibilă! ”Este foarte leneșă. Din cauza asta o dau spre adopție”.
Anunțul nu a rezistat mult pe site, acesta fiind dezactivat rapid de administratori pentru încălcarea gravă a regulilor elementare de vânzare și….conduită.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
582