Bârfa zilei

Așa cum anunța în urmă cu câteva săptămâni, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine în politică și relansează UNPR.

Acesta a declarat în data de 23 iunie a.c că obiectivele UNPR în perioada următoare sunt: să aibă reprezentanţi în Parlamentul European, să aibă un cuvânt de spus la alegerile prezidenţiale şi să intre în Parlament.

Și cum de la declarații politice până la a pune în practică este doar un pas, deoarece pentru a putea avea “un cuvânt de spus” ai nevoie de niște aliați, în cursul zilei de azi, 10 iulie, fostul vicepremier a avut o întâlnire “de taină” cu nimeni alții decât unii dintre foștii săi subordonați: lideri din cadrul sidicatelor cadrelor M.A.I.

La întâlnire au fost prezenți nume grele, precum  Iulian Surugiu, președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Babus Ionel și Dumitru Coarnă, din partea S.N.P.P.C și Florin Vîlnei, liderul “Sed Lex”.

Scopul urmărit a fost de a negocia un sprijin reciproc pe viitor, care să faciliteze revenirea lui Gabriel Oprea, acesta oferind la schimb anumite modificări pe teme specifice (Ordine publică și siguranță națională).

S-a dovedit ca întâlnirea să fie de bun augur, grupul convenind să organizeze viitoare astfel de întâlniri de lucru, chiar în incinta unor locații aflate în patrimoniul M.A.I.