Spectacol unic in Sibiu: cei mai rapizi artisti din lume

Victoria şi Sos Petrosyan, artiştii care deţin patru recorduri mondiale cu schimbarea rapidă a unor costume în faţa publicului, vor prezenta pe 8 decembrie, la Teatrul “Gong”, spectacolul “IAMSOS”, au anunţat luni, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES, organizatorii evenimentului.

Spectacolul va începe la ora 18,00 şi va avea o durată de 50 de minute, fiind prezentat în cadrul programului Sibiu Magic Show.

“Victoria şi Sos Petrosyan deţin patru titluri în Cartea Recordurilor (Guinness World Record), impresionând lumea întreagă prin numerele lor de quick-change. Acest stil de spectacol presupune schimbarea rapidă a unor costume într-un timp foarte scurt, sub privirile uimite ale publicului. Printr-o răsucire şi o mişcare fină din încheietură, Victoria Petrosyan reuşeşte să schimbe 16 costume diferite în doar 120 de secunde. Sos Petrosyan a creat o adevărată linie ‘haute couture’ pentru scenă, garderoba acestora fiind reînnoită la fiecare 6 luni pentru a aduce mereu ceva nou în faţa publicului”, se arată în comunicat.

Potrivit organizatorilor, spectacolul “IAMSOS” este un amestec de quick-change, dans şi trucuri de magie, avându-i ca invitaţi speciali pe cei doi copii ai faimosului cuplu: Tigran şi Sos Junior. Sos Junior a obţinut, în 2015, premiul pentru cel mai bun artist de prestidigitaţie, în cadrul The Wizard Trophy International Magic Festival şi a participat, de curând, la concursul italian de televiziune “The Illusionist”, unde a câştigat marele premiu – The Las Vegas Trophy.

Sibiu Magic Show este recomandat de către Teatrul “Gong” drept “un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ţinută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul şi invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitaţie, prestidigitaţie, clovnerie, pantomimă, circ şi cabaret, ediţia din acest an reuneşte, în perioada 5 – 9 decembrie, în premieră naţională, artişti din Belgia, Franţa, Germania, România şi Spania”.

Accesul publicului la spectacolele din cadrul Sibiu Magic Show se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11,00 – 18,00, sâmbăta între orele 10,00 – 18,00, iar duminica de la 10,00 la 14,00. Preţul unui bilet la oricare din evenimente este de 9 lei, tarif unic.