Mărturii din Infern: Declarațiile cutremurătoare ale românului care a executat 5 ani de închisoare în China pentru 80 de dolari

Reprezentanţii clujeanului Marius Balo, închis de 5 ani în China pentru o fraudă de 80 de dolari, au trimis o înregistrare audio tulburătoare în care acesta povesteşte ororile prin care a trecut. „Am trec prin umilinţe şi torturi de care mi-e doare să-mi amintesc”, spune acesta. Marius Balo s-ar putea întoarce în două săptămâni în România, potrivit adevarul.ro.

Clujeanul Marius Balo, închis de mai bine de 5 ani în condiţii inumane în închisorile chineze, va ajunge acasă: autorităţile din China au aprobat transferarea acestuia în România după ani întregi de demersuri şi amânări. Informaţia a fost confirmată şi de casa avocatură care l-a reprezetat pe acesta, care a mulţumit miniştrilor Justiţiei Ana Birchall şi Cătălin Marian Predoiu pentru sprijin. Reprezentanţii clujeanului au trimis şi o înregistrare audio în care Marius Balo povesteşte ororile prin care a trecut.

„Doresc să aduc prinos de recunoştinţă în primul rând bunului Dumnezeu pentru că m-a ocrcotit şi m-a întărit în aceşti ani, astfel încât teroarea acestui sistem aservit răului şi urâţenia acestui loc înfiorător n-au fost în stare să-mi sfâşie sufletul. Cu cât m-au lovit mai abitir, cu atât puterea mi-a crescut”, spune clujeanul în începutul înregistrării. Apoi povesteşte cum a ajuns să fie condamnat la 8 ani de închisoare pentru o fraudă de 80 de dolari, pentru care în China putea să fie condamnat chiar la moarte.