EXCLUSIV: Comisar de poliție, membru marcant al unei grupări interlope

Anul de grație 2020, de luni bune, clanurile interlope din Capitală au început adevărate războaie pentru supremație, să nu uităm că s-au răfuit chiar în centrul Bucureștiului, în fața clădirii Parlamentului.
Oamenii de rând se întreabă ce fac oamenii legii în tot acest timp, oameni plătiți din banii contribuabililor tocmai pentru asigurarea unui climat de liniște.
Să spunem ca nu fac nimic ar suna grav, dar cum ar fi dacă nu doar stau cu mâinile în sân…ci chiar ei sunt acei temuți interlopi?

Polițistul cu job part-time de infractor

Badea Robert Cristian, comisar de poliție în cadrul IGPR, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, culmea, ofițer antidrog. Cu el vom începe dezvăluirile, fiind cea mai importantă verigă dintr-un lanț plin de oameni influenți, care fac orice pentru supremație.

Badea Robert Cristian este o persoană cu un trai modest dacă ne uităm peste declarația de avere, dar care epatează în fața colegilor de breaslă iar aici ne referim la simplii polițiști care își fac datoria.

Aceștia din urmă nu își permit concedii în destinații exotice și nici nu conduc mașini la care orice bugetar de rând doar visează: Porche Panamera sau BMW seria 6.

Badea Robert este unul dintre aceia care își permit toate acestea, cu toate ca are tot un salariu modest precum colegii săi.

Asta pentru că același Badea Robert, ofițer de poliție, devine în timpul liber bodyguard la cluburile de lux din București.

E un lucru public, apare pe paginile de socializare al acestor cluburi de fițe:

Ce nu cunoaște opinia publică (și se pare că nici organele legii nu au habar sau se fac că nu știu) este strânsa prietenie între acest polițist și persoana în chenar galben: Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru, unul dintre cei mai mari (dar discreți) lideri interlopi din România. Acesta, împreună cu Sergiu Spoitoru zis Sergiu Luptatorul conduce o vastă grupare de criminalitate organizată specializată în traficul de droguri.

Drogurile sunt procurate de la un alt membru marcant în lumea interlopă a Capitalei, dar la fel de discret: Marian Cristian Bejan, culmea, prieten foarte apropiat al polițistului nostru.

Polițist care nu doar sprijină gruparea prin asigurarea protecției vanzătorilor de stupefiante, dar prin influența sa datorită profesiei, le oferă informații prețioase cu privire la metodele polițienești de investigare, date din dosare și intervine în favoarea infractorilor la procurori și judecători.

Bătălia de la Tei Toboc

Recentul scandal în urma căruia liderul Clanului Sportivilor, Marius Alecu zis Bebino a fost aproape omorât în bătaie de către Roberto Petcu, zis Joe, s-a datorat în urma instigării lui Marian Cristian Bejan, cu concursul polițistului Badea Robert.

Petcu, autorul tentativei de omor din 9 ianuarie 2020 asupra lui Emil Marius Alecu este un apropiat al găștii lui Bejan. Acesta din urmă a fost cel care a comandat măcelul din Tei Toboc, în urma neîntelegerilor pe seama supremației pieței de stupefiante din Capitală.

În filmarea realizată recent la un restaurant din Regie, chiar de către dealer-ul de cocaină Bejan, apare finul lui Badea Robert, Țambrea Robert, alături de Petcu și alți membrii ai grupării.

Polițistul, cântărețul, băiatul cu florile și prietenii săi

Așa cum am precizat, prin natura „meseriei” de interlop, Badea Robert oferă serviciile de bodyguard la mai multe cluburi de lux din capitală, fiind acompaniat de ceilalți membrii ai grupării de crimă organizată din care face parte. Pe lângă liderii Cătălin Chioru și Sergiu zis Luptătorul, din grupare mai fac parte și alte nume cu ștate vechi: Țambrea Robert (care este chiar finul polițistului nostru), Cristi Bididiu (fost membru al clanului Sportivilor), Matei Dorel, Drăghici Ionuț (zis Țiganu), un apropiat al Cordunenilor, Fulgi Fulgerică, Tunaru Ionuț, Sandu Adi, Toscariu Cristi, Negoiță Cristi, Baraulea Ionuț și alții…

În câteva ipostaze, îl regăsim pe Badea Robert asigurând „protecția” unei vedete autohtone “de calibru”, Abi Talent:

Comandantulfără epoleți al lui Badea, Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru este un apropiat al lui Stocia Alexandru, zis Heri Buchetino.

Buchetino este un personaj aparte, un adevărat liant dintre clanurile interlope, deține o florărie cu același nume precum porecla, cu punct de desfacere pe Mircea Vodă. Magazinul comercializează pe langă flori și produse de lux, precum băuturi scumpe și dulciuri fine

Toți exponenții lumii interlope care vor să epateze apelează la Heri pentru a le livra flori, șampanii sau țigări, femeilor pe care doresc să le cucerească. Prin aceste mici cadouri se disimulează transportul de cocaină comandată la petrecerile organizate de interlopi în cluburile bucureștene. Cu alte cuvinte, Heri este „livratorul” perfect, buchetele de flori venind la pachet și cu prafurile comandate.

Omul care dă tonul la muzică

 

Gruparea condusă de Rudolf Costea și Sergiu Spoitoru, în cadrul căreia

polițistul Badea Robert deține o funcție înaltă, reușește să rămână neatinsă de brațul legii cu sprijinul omului care administrează din umbră clubul din Regie Mia Musica, Viorel Popescu.

Acesta are legături multiple cu cadre MAI din diferite structuri, care îi acordă sprijin pentru rezolvarea diferitelor probleme.

Popescu este o persoană influentă în rândul mai multor politicieni și oameni de afaceri.